Tule mukaan viestimään säätiöistä kansainvälisenä Säätiöpäivänä!

08.08.2023

Säätiöpäivää vietetään koko Euroopassa vuosittain 1.10. Säätiöpäivä on kaikille tarkoitettu päivä, jolla kerrotaan säätiöiden hyväätekevästä työstä ympäri Eurooppaa. Kutsumme kaikki säätiöt mukaan kertomaan arvokkaasta työstään päivän yhteydessä!

Säätiöpäivänä suomalaissäätiöt tekevät näkyväksi tärkeätä työtään maailman parantajina. Sopivampaa hetkeä on vaikeampi keksiä: samana päivänä juhlitaan myös kansalaisvaikuttamisen päivää ja liputetaan Miina Sillanpäälle.

Yhteiseksi hyväksi toimivat säätiöt ovat tärkeitä tukijoita tieteelle, taiteelle ja kansalaisyhteiskunnalle – yli puolella miljardilla eurolla joka vuosi. Säätiöitä löytyy yliopistoista, museoista, vanhainkodeista, ikimetsistä ja Itämereltä. Säätiö koskettaa kaikkialla.

Viestintätilaisuus 23.8.2023

Tule kuulemaan ja keskustelemaan keskiviikkona 23.8.2023 klo 9–10.30 etätilaisuuteemme, miten pääset mukaan viestimään! Tilaisuus on tarkoitettu sekä Säätiöt ja rahastot ry:n jäsenille että muille säätiöille, ja erityisesti kaikille niiden viestinnästä vastaaville.

Ohjelma

Kansainvälinen säätiöpäivä – mitä ja miksi?
Toimitusjohtaja Liisa Suvikumpu, Säätiöt ja rahastot ry

Mitä me viestimme Säätiöpäivänä
Viestintäpäällikkö Virve Zenkner, Säätiöt ja rahastot ry
Julkistamme säätiötukiluvut edellisvuodelta ja paljon muuta! Kurkistamme myös Säätiöpäivän viestinnän mittareihin edellisvuosien lukujen valossa. 

Miten mukaan?
Säätiöpäivän myönteinen noste tarjoaa mahdollisuuden lisätä oman työn näkyvyyttä. Tyyli on vapaa, mahdollisuuksina esittelemme

Kysymyksiä ja keskustelua

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Katso myös

Säätiötuki lukuina 2021 | Stiftelsernas stöd 2021