Stiftelser och fonder rf är en förening för finländska stipendiegivare, den enda intresse- och understödsföreningen för stiftelser i Finland. Våra 230 medlemmar stöder årligen vetenskap, konst och övrig samhällelig utveckling med över en halv miljard euro.

Aktuellt

Miten haluaisit itseäsi kohdeltavan? Säätiöt DEIB-työn edistäjinä

Kirjainlyhenteet ovat harvoin aidosti inspiroivia, mutta ”DEIB” oli tämän kevään myönteinen poikkeus apurahasäätiöissä. Yhdistyksemme jäsenet osallistuivat koulutuskokonaisuuteen, jossa perehdyttiin ajatteluun ja tekemiseen kirjainten takana. Palautteiden perusteella osuimme johonkin tärkeään. Mitä DEIB:stä sitten pitäisi tietää omassa säätiössä?

Lue koko artikkeli >

Etsitään seuraa tositarkoituksella

Uudistettu jäsensivumme tarjoaa ensiapua uusien kumppanien saavuttamiseksi tieteessä, kulttuurissa ja kansalaistoiminnassa. Eikä vain rahoituksenhakijalle vaan myös tositarkoituksella yhteistyötä kaipaaville rahoittajille.

Lue koko artikkeli >

Isänmaan puolesta

Mikä yhdistää Mannerheim-säätiötä, Turvallisuuden tukisäätiötä ja Urlus-säätiötä? Niiden ja yli tusinan muun säätiön tarkoitukseen kuuluu maanpuolustuksen ja rauhan edistäminen.

Lue koko artikkeli >

Yhdeksän myyttiä säätiöistä

Säätiöihin liittyy myyttejä, tietämättömyyttä ja epäluuloja. Varsinkin verotukseen liittyy paljon väärinymmärryksiä, joita haluamme oikaista. Tässä jutussa murramme yhdeksän yleisintä harhaluuloa säätiöistä faktoilla.

Lue koko artikkeli >

Stiftelsenyheter