Artikkelit

Artikkelit

Etsitään seuraa tositarkoituksella

Oletko haaveillut varakkaasta kumppanista, joka toteuttaisi unelmasi? Turhauttaako pitkä harhailu potentiaalisten partnereiden viidakossa ilman täysosumaa? Meillä on ratkaisu: uudistettu jäsensivumme tarjoaa ensiapua uusien kumppanien, yllättävien yhteyksien ja aiempaa paremman yhteistyön saavuttamiseksi tieteessä, kulttuurissa ja kansalaistoiminnassa. Eikä vain rahoituksenhakijalle vaan myös tositarkoituksella yhteistyötä kaipaaville rahoittajille.

Lue koko artikkeli >
Artikkelit

Isänmaan puolesta

Mikä yhdistää Mannerheim-säätiötä, Turvallisuuden tukisäätiötä ja Urlus-säätiötä? Niiden ja yli tusinan muun säätiön tarkoitukseen kuuluu maanpuolustuksen ja rauhan edistäminen.

Lue koko artikkeli >
Artikkelit

Yhdeksän myyttiä säätiöistä

Säätiöihin liittyy myyttejä, tietämättömyyttä ja epäluuloja. Varsinkin verotukseen liittyy paljon väärinymmärryksiä, joita haluamme oikaista. Tässä jutussa murramme yhdeksän yleisintä harhaluuloa säätiöistä faktoilla.

Lue koko artikkeli >
Artikkelit

Perustaisinko säätiön?

Yhdistykseltämme kysytään säännöllisesti neuvoja säätiön perustamisesta. Tässä jutussa kerromme, milloin säätiön perustaminen kannattaa ja mitä muita lahjoittamisen vaihtoehtoja on.

Lue koko artikkeli >